Typ om te zoeken

HR

Snel toegang tot een kwalitatieve P&O-dienstverlening? Tijd voor Poolstok!

Delen

Verschillende Vlaamse ziekenhuizen en zorgorganisaties werken al een tijdje tevreden samen met Poolstok. Vroeger heette de dienstverlener Jobpunt Vlaanderen. “Maar daardoor dachten veel mensen ten onrechte dat wij enkel en alleen een jobplatform zijn, terwijl we veel meer zijn en doen. Ook in de zorgsector onderscheiden we ons met een ruim aanbod kwalitatieve P&O-diensten”, klinkt het bij algemeen directeur Vincent Van Malderen en senior accountmanager/sectorverantwoordelijke zorg Jan Haex.
 
“We zijn een echte netwerkorganisatie”, vertelt Vincent Van Malderen, “die ervoor zorgt dat organisaties zich kunnen focussen op de optimalisatie van Personeel & Organisatie zonder belemmerd te worden door de administratieve rompslomp.”
 
“Elke organisatie op Vlaams grondgebied met aanbestedingsplicht kan bij Poolstok terecht. Wij sluiten raamcontracten af met kwaliteitsvolle leveranciers waardoor de organisaties zelf geen overheidsopdrachten moeten uitschrijven.”
 
“Ook zorgorganisaties dus”, pikt Jan Haex in. “We hebben op dit moment al heel wat ervaring in de zorg. Ik denk aan ziekenhuizen zoals AZ Delta, UZ Gent, AZ Vesalius, enzovoort, maar bijvoorbeeld ook bij Zorgbedrijf Antwerpen of het Wit-Gele Kruis. Nu willen we een versnelling hoger schakelen en onze expertise uit de publieke en overheidssector maximaal benutten in de zorgsector.”
 
“Onze klanten hebben toegang tot onze dienstverlening door toe te treden tot onze vennootschap (CVBA). Een groot voordeel voor hen is dat ze zelf dus geen aanbesteding moeten uitschrijven en dat ze altijd de laagste prijs krijgen”, gaat Vincent Van Malderen verder. “Ze kunnen hierbij rekenen op ons kwaliteitsgarantiemodel. We werken samen met meer dan 50 verschillende privékantoren die we héél zorgvuldig uitpikken. Wie in zee wil gaan met ons, moet meer kunnen laten zien dan enkele referenties. Het contact met onze klanten wordt van dichtbij onderhouden door accountmanagers die allen bevoegd zijn voor hun specifieke regio. Organisaties die toetreden hebben trouwens geen enkele afnameverplichting. We zijn er om te helpen wanneer de klant er behoefte aan heeft.”
 
“Organisatieontwikkeling en -optimalisering is het grootste luik binnen onze dienstverlening. Al kunnen organisaties ook terecht bij ons voor rekrutering en selectie, coaching, performance management, welzijn, strategische communicatie…”, licht Jan Haex toe. “Het uitgangspunt is in beide gevallen hetzelfde: we zorgen voor een perfecte synergie tussen Personeel (de menselijke factor) en Organisatie (de systemen).”
 
“We blijven ook doorlopend innoveren natuurlijk”, voegt Vincent Van Malderen nog toe. “Zo zijn we nu aan het werken aan een specifieke dienstverlening die focust op opleidingen voor de zorg. Meer informatie daaromtrent volgt later.”
 
Misschien op vrijdag 7 december al? Dan organiseert Poolstok samen met In4Care en Rockstart een inspirerend congres in Ter Elst (Edegem) over innovatie in de zorgsector.
 
Meer informatie? www.poolstok.be
 
Poolstok gegevens visual
 
 

Geef een reactie