Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie Reportage

5e editie van ZORGwerkgever

Delen

Zorgwerkgever was aan haar vijfde editie toe, en dat werd feestelijk gevierd in de KBC Arteveldetoren te Gent. Leidinggevenden uit de zorgsector tekenden present op een slotavond waar Ilse Van Autreve van Galilei een passende interactieve keynote gaf over “energy at work”. 

Natuurlijk draait zorgwerkgever rond de werknemerstevredenheid van zorgprofessionals en voor dit jubileum bracht zorgwerkgever de deelnemers van de voorbije edities terug samen voor een mooie terugblik. Woonzorgcentrum Familiehof uit Schelle ontving uit handen van Filip Van Laecke van Sd Worx de award voor kleine tot middelgrote woonzorgcentra. Luc Bulckens, algemeen directeur van het woonzorgcentrum Vincenthove uit Roeselare werd opnieuw de laureaat in de categorie van de grote woonzorgcentra en kreeg deze onderscheiding uit de handen van Daniel Cromphout van KBC bank en verzekeringen.

Enkele jaren geleden werden nog twee categorieën toegevoegd aan ZORGwerkgever, namelijk deze van voorzieningen voor mensen met een beperking en psychiatrische verzorgingstehuizen. In deze laatste categorie sleepte PVT Thuis uit Ganshoren de award in de wacht. Deze voor centra voor mensen met een beperking ging naar Centrum Ganspoel uit Huldenberg.

Tot slot ging er terecht aandacht uit naar de snel groeiende sector van de assistentiewoningen. Hier ging ZORGwerkgever niet op zoek naar een organisatie, maar naar een persoon, een woonassistent. Michaël Van Buggenhout gaf in zijn inleiding aan waarom de jury de award toekende aan Bruno Vande Voorde van Seniorie Kesterberg uit Gooik.

Traditioneel werd de avond afgesloten met een boeiende netwerkreceptie. ZorgAndersTv was er natuurlijk bij en draaide deze sfeerreportage.

Tags:

Je houdt waarschijnlijk ook van