Typ om te zoeken

In the spotlight Thuiszorg

Accreditation Canada komt diamanten kwaliteitslabel persoonlijk afgeven aan Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen

Delen

Van links naar rechts: Caren Seynaeve (beleidsmedewerker kwaliteit Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen), Katalien Dendooven (Algemeen Directeur Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen), dr. Griet De Brabanter (voorzitter Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen), Jodie Taylor (Accreditation Canada), Ben Willaert (Directeur Kwaliteit Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen).

Jodie Taylor, Director in International Accreditation bij Accreditation Canada, kwam deze middag langs bij het Wit-Gele Kruis om het kwaliteitslabel persoonlijk af te geven.

Kwaliteitsvolle zorg zit in ons DNA. Onze verpleegkundigen en zorgkundigen staan dag én nacht voor onze patiënten klaar om hen te verzorgen in hun vertrouwde thuisomgeving, volgens hoge kwaliteitsstandaarden. We zijn dan ook ontzettend trots dat wij de eerste thuiszorgorganisatie wereldwijd zijn die van Accreditation Canada (AC) een diamanten kwaliteitslabel ontvangen voor onze mensgerichte zorg volgens de nieuwste Q-Mentum kwaliteitsnormen. Voor onze patiënten is dit een bevestiging dat ze bij het Wit-Gele Kruis terecht kunnen voor veilige en kwaliteitsvolle thuisverpleging.

Sinds kort zetten de Q-Mentum kwaliteitsnormen, die internationale auditoren gebruiken om de kwaliteits- en veiligheidscultuur van zorgorganisaties te screenen, sterker in op mensgerichte zorg. Ook het Wit-Gele Kruis is ervan overtuigd dat door patiënten meer te betrekken in hun zorg de kwaliteit van zorg mee verhoogt.

Geef een reactie