Typ om te zoeken

Overige

Aedifica verwerft woonzorgcentrum Poortvelden in Aarschot

Delen

Aedifica meldt de oplevering en acquisitie van een site van huisvesting voor senioren in Aarschot (België) en dit voor een conventionele aanschaffingswaarde van ca. 12 miljoen €. Deze operatie maakt deel uit van het principeakkoord (aangekondigd op 12 juni 2014) voor de acquisitie van een portefeuille van vijf woonzorgcentra in Vlaams-Brabant in samenwerking met B&R (de bouwgroep). 

Residentie Poortvelden2 is gelegen in Aarschot (29.000 inwoners, provincie Vlaams-Brabant), op ongeveer 20 km van Leuven. Residentie Poortvelden heeft een uitstekende ligging in een residentiële wijk. Het gebouw werd op 3 maart 2016 opgeleverd. De site bestaat uit een woonzorgcentrum en een serviceflatgebouw. Het woonzorgcentrum biedt plaats aan 60 residenten en het serviceflatgebouw telt 24 assistentiewoningen. 

De groep Aedifica heeft de eigendom van de site verworven met ingang op 24 maart 2016. De uitbater van het woonzorgcentum is een entiteit van de groep Vulpia. Vulpia is een Belgische onderneming die aanwezig is op de private markt voor seniorenzorg sinds 2002. Vulpia exploiteert thans ca. 2.250 bedden en 300 assistentiewoningen en stelt meer dan 1.250 medewerkers tewerk. De groep is al uitbater van meerdere sites van Aedifica. 

Bron: Aedifica – eigen berichtgeving

Tags:

Je houdt waarschijnlijk ook van