Typ om te zoeken

Algemene voorwaarden

Na uw inschrijving ontvangt u een automatische bevestigingsmail en een factuur van onze boekhouding. We vragen u vriendelijk het bedrag zo snel mogelijk over te schrijven. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, is de inschrijving definitief.

Tenzij anders bepaald op de factuur, zijn alle facturen van ZorgAnders verschuldigd binnen de vijftien (15) kalenderdagen, en worden naar keuze van ZorgAnders en in zulk geval met akkoord van de klant, elektronisch (per e-mail) verstuurd naar het door de klant opgegeven e-mailadres, bij gebreke daaraan, naar het algemeen e-mailadres van de organisatie. Het opgegeven e-mailadres kan worden gewijzigd op verzoek van de klant, gericht aan [email protected] ZorgAnders is niet aansprakelijk voor eventuele schade wanneer de klant de wijziging van zijn e-mailadres niet of niet tijdig heeft meegedeeld.

Annulatie

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk (per mail naar [email protected]) bereikt uiterlijk een week voor aanvang van het event. De precieze datum kan u terugvinden in de bevestigingsmail. Een vervanger mag ook steeds uw plaats innemen.

Bescherming van privacy

Uw informatie zal worden toegevoegd aan onze database zodat we u op de hoogte kunnen houden van onze initiatieven en activiteiten.