Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie

AquaLine: duurzame en gebruiksvriendelijke wastafels voor iedere omgeving

Delen

Een strak design met subtiele rondingen uitgevoerd in 12 mm wit solid surface van het merk Kerrock: dat is het uitzicht van de AquaLine. Duurzame eigenschappen maken het beeld compleet: niet-poreus, vlekbestendig, vernieuwbaar en herstelbaar composietmateriaal.
 

Totale ontwerpvrijheid

AquaLine staat voor een totale ontwerpvrijheid en speelt in op de groeiende vraag naar een universeel design. Het betreft een onderrijdbare wastafel die zeer geschikt is voor barrièrevrije ruimtes in de privésfeer of het openbare segment. Door de aangepaste diepte is het sanitair ook toegesneden op gebruikers met beperkte mobiliteit. De greepholtes doen dienst als vasthoud- en stabilisatiemogelijkheid of als handdoekhouder. Afgeronde randen dragen bij aan de veiligheid wat een grote troef is voor ziekenhuizen of rusthuizen, maar ook voor de comfortbadkamer thuis. Bovendien biedt AquaLine een oplossing voor de meergeneratiewoningen. Voor iedere situatie of toepassing is een oplossing voorhanden, het gamma bestaat uit meerdere segmenten: recht of als hoekmodel, met enkele of meervoudig geïntegreerde waskommen. Naast de standaardafmetingen kunnen de elementen zelfs in de breedte of de lengte aangepast worden. De AquaLine lavabo kan ook uitgebreid worden met een opkant of spatwand.
 

Eenvoudig zuiver te houden

Het product beantwoordt aan de hoogste hygiëne- en onderhoudsnormen. De ronde waskom is naadloos geïntegreerd in het tablet en daardoor eenvoudig zuiver te houden. Doordat er geen voegen of naden zijn, wordt de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën vermeden. De Aqualine blinkt daardoor uit in onderhoudsgemak en hygiëne.
 

Stevigheid in combinatie met fijne belijning

De stevigheid in combinatie met de fijne belijning is te danken aan de massieve opbouw in solid surface. Dit composietmateriaal bestaat uit een mix van mineralen en acryl, volledig in de massa gekleurd. Om die reden vinden de toepassingen uit solid surfacemateriaal massaal hun weg naar op maat gemaakte aanrechten, werkbladen, labo’s, muurbekleding in sanitaire ruimten en operatieruimten, maar ook naar buitengebruik als geveloplossing.
 

Tags:

Je houdt waarschijnlijk ook van

Geef een reactie