Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie

Automatisering van uw ziekenhuisgebouw op afstand?

Delen

Desigo CC is een nieuw innoverend platform voor het beheren, bewaken en optimaliseren van alle systemen in een gebouw – gaande van verwarming, ventilatie en airconditioning over brandveiligheid en beveiliging, tot stroomvoorziening, verlichting en zonwering. Desigo CC verlegt de norm voor gebruiksvriendelijk, geïntegreerd en gestroomlijnd beheer van verscheidene disciplines in gebouwen.
 
De nieuwste versie van Desigo CC biedt – met behulp van een app voor smartphones en tablets – vanop afstand toegang tot gebouwautomatiseringssystemen en maakt een rechtstreekse bediening van alle verschillende gebouwdisciplines mogelijk, rekening houdend met een uitgebreide en verregaande IT-beveiliging.
 
Desigo CC is een schaalbare oplossing die zowel in kleine en eenvoudige gebouwen als in grote en complexe structuren geïmplementeerd kan worden. Zo zal in de nieuwbouw van het AZ Sint Maarten in Mechelen vanaf 2018 Desigo CC instaan voor het beheer van alle gebouwtechnieken.
 

Mobiele app voor uitgebreide afstandsbediening en alarmmanagement

Met de app kunnen gebouwbeheerders instellingen optimaliseren en snel en eenvoudig prestaties monitoren – altijd en overal. Ook de alarmen worden naar de app gestuurd, zodat onmiddellijk actie kan ondernomen worden om de beschikbaarheid van alle gebouwsystemen te verzekeren. De app draait zowel op Android- als iOS-gebaseerde smartphones en tablets.
 
De nieuwe Desigo CC-versie biedt ondersteuning voor tal van subsystemen, met inbegrip van AlgoRex, Simatic S7, SiPass integrated, Siveillance VMS en Milestone Xprotect. Voor videobewaking biedt het platform video-opname- en -afspeelmogelijkheden, krachtige zoek- en analysefuncties een waaier van andere nieuwe functionaliteiten. Ook een migratietraject voor bestaande Siclimat-installaties, Apogee Insight en NCC (Network Command Center) en een interface met Siemens Navigator, het platform voor energiemanagement, behoort tot de mogelijkheden.
 
Alle communicatie tussen de clients en servers is versleuteld. Het platform is compatibel met alle populaire firewalls. Aangezien toegangsrechten voor afzonderlijke gebruikers op basis van rollen en verantwoordelijkheden gedefinieerd worden, biedt Desigo CC maximale bescherming van alle verzamelde gegevens.
 
 

Open platform dankzij ondersteuning van tal van communicatieprotocollen

Desigo CC is momenteel het enige platform voor gebouwautomatisering op de markt dat het beheer van alle gebouwdisciplines combineert in één enkel systeem. Dankzij een aantal ondersteunde communicatieprotocollen, zoals BACnet, SNMP, Modbus, SSL en OPC, kunnen ook producten van derdeleveranciers eenvoudig in het platform geïntegreerd worden. De webservice-interface maakt het mogelijk data uit te wisselen met andere softwareproducten. Het platform biedt ook analysefuncties die probleemoplossingen of foutcorrecties vereenvoudigen en de prestaties van specifieke disciplines optimaliseren. Zo biedt Desigo onder andere de bekende Green Leaf-functionaliteit om een inefficiënte werking eenvoudig te identificeren in een oogopslag.
 
 

Meer weten ?

Meer informatie over vindt u op www.siemens.be/buildingtechnologies en www.siemens.com/desigocc
 
 

Geef een reactie