Typ om te zoeken

ICT In the spotlight Reportage

BeleefTV: een interactieve, mobiele activiteitentafel voor mensen met een beperking.

Delen

Wat is De BeleefTV
De BeleefTV is een interactieve, mobiele activiteitentafel, speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperking. Het spelen van stimulerende spelletjes, het luisteren van muziek en bezig zijn met educatieve oefeningen brengt de bewoners van zorginstellingen dichter bij elkaar en hun omgeving.

Wat doet De BeleefTV?
De BeleefTV zorgt voor een waardevolle dagbesteding die garant staat voor plezier en een positieve prikkeling van de hersenen. De verschillende spellen dagen de cliënten zowel mentaal als fysiek uit. Op deze manier worden de hersenen en de fijne motoriek op een prettige wijze gestimuleerd. De BeleefTV brengt mensen in verbinding.

Perfect voor iedere doelgroep
De software op De BeleefTV is geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo sluit De BeleefTV altijd perfect aan op uw doelgroep. De BeleefTV heeft 10 verschillende menu’s met gemiddeld 13 spellen. Binnen vrijwel ieder spel kunt u zelf de moeilijkheidsgraad bepalen, zodat echt iedereen mee kan doen en iedereen succes kan boeken.

Wilt uw bewoner geen spel spelen, maar tot rust komen? Dan heeft u onder meer de keuze uit 17 verschillende slow-movies en een wetenschappelijk onderbouwde natuurfilm van 1,5 uur; speciaal ontwikkeld voor mensen in zorginstellingen.

Ontwikkeld voor en door zorginstellingen
De feedback die wordt ontvangen vanuit verschillende zorginstellingen wordt verwerkt in de spellen en kwartaal-updates. In de updates wordt nieuw beeldmateriaal toegevoegd en worden verbeteringen doorgevoerd. Zo blijft De BeleefTV leuk en vernieuwend voor iedereen!

Rolstoel- en gebruiksvriendelijk
De trolley is speciaal aangepast voor rolstoelen. Alle onderdelen zijn mooi weggewerkt en De BeleefTV kan door iedere deur. Zo is De BeleefTV in het hele gebouw te gebruiken, zelfs op de slaapkamer van een bewoner.

De BeleefTV is elektronisch in hoogte verstelbaar én tot 90 graden kantelbaar: te gebruiken als tafel, televisie en gekanteld als een schildersezel.

Met De BeleefTV kunt u middels een beveiligde internetintegratie zeer eenvoudig Google gebruiken of iemands favoriete muziek beluisteren.

Wilt u uw eigen foto’s en video’s op De BeleefTV bekijken? Ook dat kan! Steek uw USB-stick in De BeleefTV en klaar.

Een DVD kijken of een PowerPoint presentatie geven op De BeleefTV? Sluit uw DVD-speler, laptop en andere apparaten eenvoudig aan met een HDMI-kabel en De BeleefTV vindt automatisch het juiste signaal.

Om De BeleefTV te kunnen gebruiken hoeft u dus geen verstand te hebben van elektronische apparaten. Maar komt u ergens toch niet helemaal uit? Bel dan gratis met onze servicedesk. Wij helpen u graag!

Altijd gratis een week op proef
Om de veelzijdigheid van De BeleefTV zelf te ervaren is het mogelijk om De BeleefTV een hele week gratis en vrijblijvend uit te proberen! Eerst krijgt u een demonstratie van 30 minuten waarin de functionaliteiten worden uitgelegd waarna u de hele week beleeft wat het effect van De BeleefTV op uw cliënten is.

Meer informatie vindt u op www.debeleeftv.be

Geef een reactie