Typ om te zoeken

Facility

Belintra: opslag- en logistieke oplossingen voor de zorgsector

Delen

Belintra presenteerde het modulaire opslagsysteem Uflex, waarmee verschillende DIN-rekken, manden en bakken kunnen worden gecombineerd voor een optimale inrichting van de opslagruimte. Daarnaast werden de Medicart-medicatiewagen voor urgentie en de Medicart met rolluiken getoond. Het is de eerste keer dat deze medicatiewagens, met hun originele en hoogwaardige vormgeving, in de VS te zien waren. Elke wagen is uitgerust met de benodigde accessoires, zoals bakken en manden, en bij de urgentiewagen een hartmassagebord, een naaldhouder, een serumhouder en een zuurstoffleshouder, die integraal deel uitmaken van Belintra’s productaanbod.
Optimaal intern goederenvervoer
Belintra demonstreerde hoe de Medicart 1100 perfect kan worden gecombineerd met het mobiele werkstation Roll-IT. Met de Roll-IT krijgt verplegend personeel direct toegang tot elektronische patiëntendossiers. Een essentieel onderdeel van de logistieke cyclus in ziekenhuizen is een optimaal intern goederenvervoer. Met de modulaire ISO-verpleegwagens kunnen logistiek medewerkers, apothekers en verplegers eenvoudig modulaire bakken van het opslagsysteem naar de verpleegwagens verplaatsen en vice versa.
De nieuw ontwikkelde Steri-ID instrumentenmanden en Steri-ID lussen maken op basis van RFID-technologie een optimale traceerbaarheid van instrumentenmanden en -containers mogelijk. Het lokaliseren en identificeren van instrumenten tijdens de logistieke cyclus blijft een constant probleem. De geïntegreerde Steri-ID tags bieden een hoogwaardig alternatief voor barcodestickers in het logistieke proces op de CSA en OK.

Geef een reactie