Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie Reportage

Digitale woonassistent

Delen

“Digitale woonassistent is een innovatief digitaal secretariaat dat gespecialiseerd is in woonbeheer, zorgbeheer en verhuurpromotie op maat. Dit 40u per week of uitbreidbaar tot 24u/24.”

De dienst richt zich op serviceflats / assistentiewoningen, maar ook op voorzieningen voor mensen met een beperking,  appartementsgebouwen en individuele woningen. Voor ieder project wordt een pakket op maat aangeboden, aangepast aan de specifieke noden en behoeften van het project. Digitale woonassistent’ wordt niet aangewend ter vervanging van een bestaande woonassistent, ze werken intensief samen. Toch levert werken met ‘Digitale woonassistent’ heel wat voordelen op, behalve het uitrollen van een transparant kwaliteitsbeleid, zorgt de oplossing ook voor een echte kostenreductie en boekt de aanwezige woonassistent een reële tijdswinst. Dit doordat de medewerkers van ‘Digitale woonassistent’ meerdere projecten kunnen managen in samenwerking met de fysieke woonassistent / beheersinstantie. De woonassistent krijgt hierdoor meer tijd voor de bewoners van het project.

Meer weten over Digitale woonassistent? Lees en download het artikel over ‘Digitale woonassistent’ in ZORG Magazine of contacteer de initiatiefnemers:

www.digitalewoonassistent.be of [email protected] (+32 14 44 79 78)

 

Tags:

Je houdt waarschijnlijk ook van