Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie

Drank- en voedingsautomaten: kopen of huren?

Delen

Om medewerkers en bezoekers aan zich te binden, beschikken vrijwel alle zorginstellingen over een drankautomaat of voedingsautomaat. Daarbij kan gekozen worden voor twee formules: kopen of huren. Beide formules zijn aantrekkelijk.
 
Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom een drankautomaat huren interessant kan zijn voor een organisatie. U kunt er bijvoorbeeld één plaatsen in de kantine, voor uw werknemers, of aan de ingang van het ziekenhuis. Een drankautomaat huren zal er voor zorgen dat uw werknemers altijd over een fris drankje kunnen beschikken, wat hun comfort zal verhogen en zo ook hun productiviteit zal doen stijgen. Een drankautomaat huren zorgt ervoor dat u gegarandeerd producten van topkwaliteit kunt aanbieden op uw locatie. U bent verzekerd van een uitgebreid assortiment met de lekkerste drank voor elk moment van de dag. U hoeft zich daarbij over bijna niets zorgen te maken: de plaatsing van de drankautomaat, het onderhoud van de drankautomaat en het bijvullen van de drankautomaat. Een drankautomaat huren, betekent dat het verhuurbedrijf bijna alle zorgen op zich neemt.
 

Kopen: de goedkoopste formule op termijn

U kunt een drankautomaat huren, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de aankoop van een drankautomaat. Drankautomaten kopen is hoe dan ook de formule waarmee u op termijn het goedkoopste af bent. Drankautomaten gaan namelijk vele jaren mee, zodat u op het einde van de levensduur uw investering met zekerheid hebt terugverdiend. U hebt na een aantal jaren uw eigen gratis drankautomaat. Echter, drankautomaten kopen heeft natuurlijk ook een aantal nadelen ten opzichte van huren. Zo moet u doorgaans zelf instaan voor het opnieuw vullen van de drankautomaten en u staat zelf in voor het onderhoud. Daarnaast profiteert u minder snel van nieuwe technologische ontwikkelingen op het vlak van drankautomaten. Ga daarom steeds zorgvuldig te werk wanneer u overweegt om drankautomaten te kopen. Informeer u bij verschillende leveranciers zodat u zeker van de beste prijs kunt genieten.
 

Let op de gebruiksvriendelijkheid

Wanneer u drankautomaten wilt kopen, moet u altijd goed opletten. Kijk om te beginnen zeker naar de gebruiksvriendelijkheid van de toestellen. Stel uzelf de vraag: zijn deze drankautomaten eenvoudig genoeg opgevat om ook door kinderen of ouderen te kunnen worden bediend? Drankautomaten met heel veel opties en knopjes zien er misschien wel mooi uit, maar omdat ze zo moeilijk te bedienen zijn, zullen ze misschien minder snel worden gebruikt. Kijk zeker ook eens met een scherp oog naar het onderdeel van de drankautomaat waar het drankje in terechtkomt nadat het door de klant werd aangeschaft. Is dit veilig, ook voor kinderen? Denk eraan dat u misschien wel gedeeltelijk verantwoordelijk bent als er een ongeluk gebeurt met uw drankautomaat.
 
 

Tags:

Geef een reactie