Typ om te zoeken

ICT

Heb jij een innovatief idee? Neem deel aan de Aging2.0 Global Startup Search

Delen

‘Aging2.0 Global Startup Search’ is een wedstrijd georganiseerd door Aging2.0 – ’s werelds grootste community rond aging – om de beste start-ups met een focus op aging te zoeken. Deze wedstrijd start met een serie pitchevents in verschillende steden over de wereld en vervolgens een grote finale in San Francisco.

Happy Aging organiseert samen met Belgisch ambassadeur voor Aging2.0, Geert Houben (Cubigo), de lokale pitchwedstrijd voor België. De winnaar hiervan gaat naar de volgende ronde en maakt kans om in de finale te komen op de jaarlijkse Aging2.0 OPTIMIZE Conferentie in november. De grote winnaar zal onder andere 10.000 dollar als prijs ontvangen. Bekijk de criteria om in aanmerking te komen en lees hier meer info over deze wedstrijd.

Ben jij een start-up met een innovatief idee? Schrijf je voor 1 maart 2017 in. Heb je interesse om samen met ons naar San Francisco te trekken voor de Aging2.0 OPTIMIZE Conferentie (14-15 november 2017)? Laat het ons weten via mail!

De lokale pitch wedstrijd zal plaatsvinden op 10 maart 2017 vanaf 15u00 in BioVille te Diepenbeek: Ontdek hier het programma

1ste editie van Aging2.0 Regional Summit

Naast de lokale pitchwedstrijd zal Happy Aging samen met haar partner Aging2.0 de allereerste Europese ‘Aging2.0 Regional Summit’ organiseren. In Hasselt zullen de winnaars van de lokale pitchwedstrijden over heel Europa verzamelen om hun pitch te verdedigen voor een Europese jury van experten én eindgebruikers. Noteer dus zeker 23 en 24 mei 2017 in jouw agenda. Meer info volgt snel! Volg de updates hier en hier.

Bron: Happy Aging – eigen berichtgeving

 

Tags:

Je houdt waarschijnlijk ook van