Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie

Hecht uw instelling belang aan het comfort en de veiligheid van zijn residenten?

Delen

Niko Projects kent u als dé leverancier van performante oplossingen voor oproepsystemen en zorgregistratie. Onze future proof oplossingen voor de woonzorgcentra bieden echter veel meer dan enkel die basisfunctionaliteiten. Zij zijn ook synoniem van comfort en veiligheid en dat met de inherente eigenschap om ook de werkdruk voor het personeel te verlagen.
Klinkt te mooi om waar te zijn? Wel integendeel! De oplossingen van Niko Projects bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van een pakket aan scenario’s dat zo is ontwikkeld dat alle denkbare comfortfuncties en veiligheidsmaatregelen eenvoudig kunnen worden ingesteld volgens de zorgbehoefte van de resident. In de geborgenheid van zijn eigen kamer krijgt de bewoner als het ware een ‘kamer op maat’. De flexibiliteit van dit aanbod zit ook in het feit dat de zorgverstrekker zelf die scenario’s kan beheren, zonder tussenkomst van de technische dienst. Deze scenario’s werden door ons team ontwikkeld met de dagdagelijkse realiteit van de hedendaagse woonzorgcentra in het vizier en hebben het voordeel dat u zelf kunt bepalen welk ‘pakket’ aan diensten u bij voorkeur zult gebruiken in uw instelling. Intelligenter maatwerk bestaat niet!
Benieuwd om dit in de praktijk te zien? Ons team toont u graag alle mogelijkheden. Bezoek ons van 10 t.e.m. 12 oktober 2012 op Health Care, standnummer 7.5.0 & 7.6.0 of maak een afspraak voor een voorstelling in onze showroom ([email protected]).

Geef een reactie