Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie

I2C Awards op EXPO 60+: Zend uw project(en) in en inspireer zorgprofessionals met uw kijk op innovatie!

Delen

I2C staat voor Innovation to Care en bekroont de beste ideeën die het comfort, de leefbaarheid of de duurzaamheid van een zorginstelling verbeteren.
Streeft uw organisatie naar vooruitgang in de zorgsector? Heeft u innovatieve producten of diensten die een meerwaarde bieden aan patiënten, bewoners…? Aarzel dan niet en zend nu uw project(en) in voor de I2C Awards 2015.
Er zijn prijzen te winnen binnen drie categorieën:

  • I2C-Concept (ontwerpen);
  • I2C-Tools (concrete hulpmiddelen);
  • I2C-Industry (innovaties van bedrijven; enkel mogelijk in te sturen als exposanten).

Voor elke categorie wordt er een publieksprijs en een prijs van de vakjury uitgereikt.
Met uw deelname deelt  u  uw inzichten, innovaties en ideeën en bouwt u mee aan de groei van de zorgsector. Het is ook voor u en uw organisatie de uitgelezen kans om inspiratie op te doen, uit te pakken en nieuwe contacten te leggen. Bovendien geniet u met uw project van de nodige erkenning en zichtbaarheid op de beurs en bij de sectorale media.
De wedstrijd staat open voor iedereen (met uitzondering van I2C-Industry): (interieur)architecten, ingenieurs, aannemers, het personeel en de beheerders van een zorginstelling die een innovatie ingevoerd hebben of een idee uitgewerkt hebben dat klaar is om geïmplementeerd te worden of een frisse oplossing is voor een dagelijks probleem. 
De winnaars van de I2C Awards 2015 worden bekendgemaakt op vrijdag 9 oktober tijdens EXPO 60+, dé vakbeurs uit de zorgsector die plaatsvindt op 7, 8 en 9 oktober 2015 in Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. Met meer dan 7.300 professionele bezoekers en 260 exposerende bedrijven is EXPO 60+ het ideale platform om deze Awards uit te reiken.
Wenst u uw project(en) in te sturen?
Doe dit dan zeker voor 20 augustus. Meer informatie vindt u op www.expo60plus.be of via mail: [email protected] of op het nummer: 02 740 10 61.
Dien uw project(en) in
vòòr 20 augustus 2015!

Tags:

Je houdt waarschijnlijk ook van

Geef een reactie