Typ om te zoeken

ICT

iGuana ScanFactory: een scandienst voor gezondheidszorgorganisaties

Delen

Vindt u het, als zorgverlener, moeilijk en duur om uw almaar groeiende papieren archief te beheren? Bent u bezorgd dat u belangrijke documenten zou kunnen verliezen of vindt u dat u niet langer kunt garanderen dat u de wet volledig naleeft? Indien ja, overweeg dan om uw papieren bestanden te digitaliseren en dit werk uit te besteden aan een ervaren dienstverlener.
 

Uw documenten digitaliseren

De kosten om fysieke bestanden te beheren en op te vragen, zoals patiëntendossiers, kunnen hoog oplopen – vooral wanneer een bepaald document dringend teruggevonden moet worden of wanneer bestanden op een regelmatige basis opgevraagd dienen te worden. Uw papieren archief digitaliseren kan u helpen om deze kosten en de gerelateerde risico’s te drukken.
 

Besteed het scannen van uw documenten uit

Het scannen van documenten kan snel duur en tijdrovend uitvallen, vooral wanneer u over een uitgebreid papieren archief beschikt. Uw personeel zal blij zijn met een helpende hand voor de documenten, waarvoor zij geen tijd of middelen hebben om te verwerken.
Na tientallen jaren met gezondheidszorgorganisaties te hebben gewerkt, biedt iGuana ScanFactory een volledig uitbestede totale scandienst aan. Dit zal u tijd, geld en moeite besparen en zal u helpen u te richten op uw hoofddoel, namelijk mensen helpen en patiënten behandelen.
 

Scannen volgens uw behoefte

Ons advies is te focussen op de meest dringende noden van uw organisatie en uw documenten (patiëntendossiers, personeels- of leveranciersdossiers, facturen…) te laten scannen wanneer dat nodig is. Het is niet noodzakelijk om een langdurig, ingewikkeld en duur scanproject op te starten. Voor een vast maandelijks bedrag kunt u de nodige documenten stap voor stap laten scannen.
 

Profiteer van de service van A tot Z

Het belangrijkste voordeel van uw scanwerk uit te besteden, is dat u uw documenten laat verwerken door een team van ervaren professionals. U kunt rekenen op het personeel van iGuana om het werk te doen waar uw personeel geen tijd voor heeft. Er is geen software, hardware of onderhoud nodig, dus dit vergt helemaal geen gedoe voor u en uw personeel.
 
www.iGuana-idm.com
 

Tags:

Je houdt waarschijnlijk ook van

Geef een reactie