Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie

Koffiepauzes: tijdsverlies of pure winst?

Delen

Koffiepauzes zijn van groot belang voor het welzijn en de productiviteit van alle werknemers. Een koffiepauze is geen tijdverlies, integendeel: het is een moment van (relatieve) rust, tijd om even alles op een rijtje te zetten en een overzicht te krijgen over de werkdag. Bovendien versterkt het informele karakter van de gesprekken aan de koffieautomaat de samenwerking tussen collega’s.
 

De vertrouwde geur van koffie…

In de zorgsector is de impact van een lekkere koffie en van handige koffiezetsystemen niet te onderschatten! De geur van verse koffie komt vertrouwd over voor patiënten. Samen met bezoekers gezellig bijpraten met een kopje, is dan ook een geruststellend gebaar… Een efficiënte koffievoorziening in uw ziekenhuis of instelling is belangrijk naar het eigen personeel toe, en evenzo voor patiënten en in de bezoekersruimtes.
 

1 leverancier voor optimale koffiepauzes

Met Miko Coffee Service bent u zeker van een totaaloplossing voor de koffiebelevering van personeel, patiënten én bezoekers. Miko’s gamma koffiemachines en warme drankautomaten beantwoordt zeker aan de specifieke noden van uw ziekenhuis of zorginstelling. En dankzij jarenlange ervaring als koffiebrander, heeft Miko de perfecte knowhow verworven inzake koffieservice.
 

Duurzame koffie van Puro Fairtrade Coffee

Wil u nog een stapje verder gaan? Draagt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel? Kies dan voor een koffie met het Fairtrade-label voor eerlijke handel. Met de vers gebrande kwaliteitskoffies en frisse uitstraling van de warme drankautomaten van Puro Fairtrade Coffee toont u in 1 oogopslag uw engagement voor MVO.
 
U ziet, een koffieleverancier aanduiden is meer dan enkel kiezen voor een lekker kopje koffie… U gaat dus best niet over 1 nacht ijs! Meer informatie op www.mikocoffee.com en www.purocoffee.com of 0800/44 0 88.
 

Tags:

Geef een reactie