Typ om te zoeken

ICT In the spotlight Techniek

KONE 24/7 Connected Services zorgt voor gemoedsrust.

Delen

In deze hectische tijden van crisis kan technologie zoals KONE 24/7 Connected Services zorgen voor gemoedsrust, door de goede werking van liften in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen te garanderen. 

Met onze intelligente KONE 24/7 Connected Services kunnen we beter voorspellen, onderhouden en actie ondernemen voordat er een storing optreedt op een van uw installatiesDit betekent voor u een verbeterde veiligheid, volledige transparantie en gemoedsrust, want als er iets zou gebeuren, zijn wij al op de hoogte. 

Tijdens deze pandemie is het belang van een vlotte verplaatsing nog maar eens gebleken – vooral in gebouwen zoals ziekenhuizen en verzorgingstehuizen – waar mensen, voorraden en diensten in beweging moeten blijven. Liften zijn essentieel voor verplaatsingen in medische voorzieningen met meerdere verdiepingen. 

De samenleving draaiende houden 

Regelmatig onderhoud van de installatie – en met name intelligent, predictief onderhoud – kan helpen de stilstand van de installatie tot een minimum te beperken en zelfs te elimineren. Dit is waar het bij KONE 24/7 Connected Services om draait: real-time gegevens over de prestaties van de lift worden verzonden en geanalyseerd om mogelijke afwijkingen te identificeren. Dit stelt ondehoudstechniekers in staat om storingen te verhelpen voordat ze zich voordoen, waardoor de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van de installaties wordt verbeterd.  

Voor de patiënten, hun familie en het medisch personeel betekent KONE 24/7 Connected Services,  minder storingen en wachttijden, een vlottere verplaatsing en een snellere toegang tot hun bestemming. 

Meer info, surf naar www.kone.be/247-connected-services 

Geef een reactie