Typ om te zoeken

Facility Woonzorgcentra Ziekenhuizen

Miele breidt samenwerkingsovereenkomst met Lopital uit naar de Belgische markt

Delen
De samenwerking wordt bevestigd op de foto. Van links naar rechts, Kristof De Bolle Director Miele Professional, Raffaella Berardo Managing Director Miele Belgium, Cees van Dam directeur Lopital en Kevin Desmadril National Accountmanager Miele Professional (Foto: © Miele 2019)

 
Miele Professional breidt de samenwerking met Lopital verder uit naar de belgische markt. Lopital is de toonaangevende specialist in sanitaire, medische en revalidatie hulpmiddelen in de zorg. Door de uitbreiding van deze samenwerking kan er een betere oplossing worden geboden aan gezamenlijke klanten als het gaat om bedpanspoelers voor de Belgische markt.

Kevin Desmadril, National Accountmanager Medical bij Miele: In maart hebben wij bij Miele Professional de nieuwe bedpanspoelers geïntroduceerd voor betrouwbare en hygiënische reinigings- en desinfectieresultaten. Wij verwelkomen Lopital met veel plezier binnen de Miele- familie als trouwe partner. Samen zullen we dit nieuwe hoofdstuk binnen Miele tot een groot succes maken.

Over Lopital

Lopital ontwikkelt, produceert en verkoopt al meer dan 40 jaar hygiëne- en transferoplossingen voor de zorg en speelt in op de dagelijkse zorgbehoeftes. Naast bedpanspoelers geven zij advies over tilliften, douchebrandcards, douche-toiletstoelen en snoezelbaden.. “We zijn heel erg blij met deze nieuwe samenwerking” zegt Cees van Dam, directeur van Lopital. “Onze zorgklanten vragen om specifieke ondersteuning en elke ruimte vraagt om specifieke hulpmiddelen. Samen met Miele kunnen we de totaalleverancier zijn die we altijd al zijn geweest. Deze samenwerking biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden voor onze klanten, maar ook voor onze werknemers”.

Vanaf 02/11/2019 is Lopital officieel distributeur voor de Miele-bedpanspoelers in België.


Over Miele

Miele heeft wereldwijd een leidende positie als aanbieder van premium huishoudelijke apparaten op het gebied van koken, bakken, stomen, koelen en vriezen, koffiebereiding, afwassen, wassen, drogen, strijken en stofzuigen. Het bedrijf levert onder de naam Miele Professional bovendien afwasautomaten, wasautomaten en wasdrogers voor professioneel gebruik, zoals reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparaten voor medische instellingen en laboratoria.

Het in 1899 opgerichte bedrijf heeft acht productielocaties in Duitsland en een fabriek in Oostenrijk, Tsjechië, China en Roemenië. In het boekjaar 2016/2017 bedroeg de omzet 3,93 miljard euro. In bijna 100 landen heeft Miele eigen verkoopmaatschappijen of importeurs. Wereldwijd werken er bij dit door de vierde generatie geleide familiebedrijf 19.465 mensen, waarvan tweederde in Duitsland. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in het Duitse Gütersloh (Westfalen). Miele België is gevestigd in Mollem, bij Asse.

Geef een reactie