Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie

National Tender Day – Het event rond overheidsopdrachten in de zorgsector!

Delen

U weet dat zorginstellingen voor al hun aankopen deze nieuwe spelregels moeten respecteren. De toepassing van de wetgeving is voor de zorgsector complex.
Want die moet de regels met hoge praktische, technische en wetenschappelijke vereisten combineren.

 

Om u te ondersteunen bij deze ingrijpende wijziging organiseert EBP op 22 november 2012 de  Healthcare Tender Day, die naar goede gewoonte in het aangename kader van het Sheraton Brussels Airport plaatsvindt.

 

Dit evenement biedt aandacht aan de wijzigingen die het gevolg zijn van de inwerkingtreding van de wet. Maar EBP wil u ook nog meer gedetailleerd informeren over deze complexe én technische materie via een aantal praktijkgetuigenissen.

Uiteenzettingen zoals de aankoop van verzekeringsdiensten, de aankoop van geneesmiddelen, de aanstelling van artsen, de mogelijkheden van schaalvoordelen door gezamenlijke aankopen, de problematiek rond onderhoudsovereenkomsten en SLA’s, een overzicht van de actuele stand van zaken van de nieuwe wetgeving, de mogelijkheden van een opdrachtencentrale, … zijn maar enkele van de vele topics die specialisten in dit vakgebied op 22 november 2012 presenteren.

 

U vindt het volledige programma met alle sprekers en verdere info op de website: www.tenderevents.be/HTD

We ontmoeten u graag tijdens de 5de editie van de Healthcare Tender Day,

 

Geef een reactie