Typ om te zoeken

Online / Mobiel

Ons online nieuwsaanbod gaat breed: het reikt van verhalen over verzorging via managementtips tot berichten over nieuwe technologie. Zorganders.tv is ons online nieuwsportaal, maar voor wie constant op de hoogte wil blijven is er ook onze nieuws-app, met alerts bij breaking news in uw sector of specialisatie.

We informeren u ook via social media. Via ons Twitterkanaal en onze druk gevolgde LinkedIn-groep, en vanzelfsprekend zijn we ook actief op Facebook. Langs deze social kanalen kunnen we ook uw eigen persberichten en productlanceringen verspreiden.

Tweemaal per maand ontvangen meer dan 22.000 zorgprofessionals in hun mailbox de nieuwsbrief van Zorganders.tv, die hen op de hoogte houdt van al het nieuws uit onze verschillende kanalen: van topberichten uit het online nieuwsaanbod via ZorgAndersTV-reportages tot aankondigingen van evenementen, studiedagen en jobaanbiedingen binnen de sector. Inschrijven is volledig gratis. Wij sturen ook dedicated mails uit voor opdrachtgevers die een beroep willen doen op onze diensten, volledig in hun huisstijl, en met een eventuele segmentatie onder onze abonneegroep.