Typ om te zoeken

Geen onderdeel van een categorie

Urine-incontinentie: een vaak voorkomend probleem

Delen

Conveen Optima® condoomkatheters: dé ideale oplossing om droog te blijven

 
Urine-incontinentie is het meest voorkomende plasprobleem. In België zijn er 500.000 personen met incontinentie, waarvan één derde mannen. Gelukkig is er nu goed nieuws voor die mannen.
 
Een condoomkatheter is een zelfklevende huls die aangebracht wordt op de penis. De urine wordt opgevangen in een uiterst discreet zakje dat aan het been wordt vastgemaakt. ’s Nachts kan de condoomkatheter aan een nachtzak gekoppeld worden, om in alle rust de nacht door te brengen.
 
Een gebruiker aan het woord
Jacques Urine IncontinentieJacques: “Na een heelkundige ingreep aan mijn prostaat, kreeg ik last van tijdelijke urinaire incontinentie. De impact daarvan heb ik, achteraf gezien, toch een beetje onderschat. Ik nam wel bepaalde voorzorgsmaatregelen zoals het gebruik van luiers, maar die volstonden niet bij inspanningen en activiteiten. Drie maanden na de operatie had ik een begeleide rondreis geboekt naar Duitsland. Ik verheugde me al om Berlijn, Potsdam, Dresden en Leipzig te bezoeken, maar plots was ik niet meer zo zeker of deze reis zonder problemen zou verlopen. Ik kaartte het probleem aan bij mijn huisarts, en volgens haar waren condoomkatheters een goede oplossing om een zorgenvrije vakantie te beleven. Ik nam onmiddellijk contact op met de servicedienst van Coloplast, waar ik op een vertrouwelijke manier uitleg kreeg over het gebruik en de mogelijkheden van de condoomkatheters. Niet lang daarna ontving ik ook een proefpakket dat heel wat nuttige informatie bevatte. Nadat ik voor de eerste keer een condoomkatheter had uitgetest, wist ik dat dit voor mij dé oplossing was. Ik kon met een gerust hart naar Duitsland vertrekken, samen met mijn echtgenote. En de reis? Die is perfect verlopen! Conclusie: ik ben een tevreden man! De condoomkatheters van Coloplast zijn zeker een degelijke oplossing voor mannen met tijdelijke of definitieve urinaire incontinentie.”
 
Hebt u last van urine-incontinentie?
Verliest u weleens urine bij het lachen, hoesten, niezen of bij het leveren van een inspanning? Verliest u soms urine tussen twee plasbeurten of net voor u het toilet bereikt? Dan kan Conveen Optima dé ideale oplossing voor u zijn.
 

Neem vandaag nog contact op voor een informatiepakket via het gratis nummer 0800 12 888.

 

Geef een reactie