Typ om te zoeken

Zorgspecial

Concrete was- en afwasoplossingen voor de zorg

Delen

Welkom bij deze vijfdelige digitale nichereeks, enkel op www.actualcare.be terug te vinden, over de zorg van morgen. Deze reeks richt zich specifiek op woonzorgcentra die zich willen klaarstomen voor de toekomst. De focus van deze eerste nichereeks ligt op wasgoed, kledij, linnen… maar ook op energie, communicatie, personeel…
 

Deel 5: Concrete was- en afwasoplossingen voor de zorg

Deze digitale nichereeks De Zorg van Morgen met een focus op wasgoed, kledij, linnen… maar ook op energie, communicatie, personeel… komt met dit vijfde deel tot een einde. Besluiten doen we met concrete was- en afwasoplossingen voor de zorg. 
 
Aan de slag? Hier vind je de brochure Was- en afwasoplossingen voor de zorg
 

  • Wat verwachten mensen van een zorgomgeving?
  • Hoe kan u uw zorginstelling naar een hoger niveau tillen?
  • Wat zijn de voordelen van een eigen wasserij?
  • Hoe bereik je het beste wasresultaat?

 
De voorbije weken gaven we op de vier bovenstaande vragen een antwoord, in samenwerking met Miele. Dit Duitse A-merk beschikt over een volledig gamma betrouwbare en efficiënte (af)wasautomaten voor de zorgsector en was bijgevolg de ideale partner voor deze reeks.
 
Voor wie echt aan de slag wil en de zoektocht naar een eigen / nieuwe / verbeterde wasserij wil beginnen, bieden we als afsluiter deze gids aan: Was- en afwasoplossingen voor de zorg.
 
We wensen u alvast veel succes in deze nieuwe stap. Want een betere zorg, daar wordt iedereen beter van!
 

Tags:

Je houdt waarschijnlijk ook van

Geef een reactie