Typ om te zoeken

Overige

Zorgbedrijf Roeselare pakt eenzaamheid bij senioren aan

Delen

Vandaag stelde Zorgbedrijf Roeselare een nieuwe en verrassende dienstverlening voor. Begin dit jaar deed Zorgbedrijf Roeselare onderzoek naar het eetgedrag bij klanten van de dienst Warme Maaltijden Aan Huis. Maar liefst 64% van de geïnterviewden eet regelmatig alleen en bijna drie vierden daarvan doet dat elke dag. Bovendien geeft bijna de helft van alle ondervraagden aan zich soms eenzaam te voelen. Het zorgbedrijf bedacht een verrassend antwoord: voortaan leveren de maaltijdbezorgers niet enkel de maaltijd aan huis, maar schuiven ze met plezier mee aan tafel…

Wat?

Maaltijden bereiden en aan huis leveren is al meer dan 30 jaar onze specialiteit. Vanuit Ten Elsberge streven we elke dag opnieuw naar de beste kwaliteit en de grootste zorg.
Voldoende tijd nemen is voor ons het allerbelangrijkste om u de beste kwaliteit te geven. We nemen dan ook de tijd om 24/24 voor u bereikbaar te zijn om uw bestelling en opmerkingen door te geven. We nemen de tijd om 7 dagen op 7 maaltijden te bezorgen. We nemen de tijd om bestelling voor 9 uur ’s ochtends nog op te nemen in de dagelijkse route. En we nemen de tijd om dieetmaaltijden op maat voor u te bereiden.

Ook tijdens de maaltijden maken wij graag tijd

Vanaf november krijgt u de mogelijkheid om uw maaltijdbezorger uit te nodigen om samen met u te eten, gezellig bij u thuis. Zo kan u tenminste eens rustig bijbabbelen in plaats van een paar snelle woordjes op de stoep. We vinden dit zo belangrijk dat we al onze maaltijdbezorgers hier extra tijd voor hebben gegeven. Nodig hen dus gerust uit, het is volledig gratis.

Hoeveel kost het?

De prijs voor de maaltijden is afhankelijk van je inkomen en wordt bepaald na een financiëel onderzoek.

Hoe aanvragen?

Een simpel telefoontje volstaat.  Indien je belt voor 9u kan er op dezelfde dag nog een maaltijd geleverd worden.

Eerste maaltijd gratis!

Ter kennismaking van onze menu en werking kan u zich voor een eerste maaltijd vrijblijvend en gratis inschrijven.

Schrijf je in via
Mandellaan 101 – 8800 Roeselare
t. 051 24 60 50
e. [email protected]

U zal een bestelformulier ontvangen waarop u de dagen en gewenste menu’s kan aanduiden.

Bron: Zorgbedrijf Roeselare – eigen berichtgeving

Tags: