Typ om te zoeken

ZORG Magazine

Naast het online aanbod gaat ZorgAnders meer de diepte in met enkele vaktijdschriften, een krant en twee jaarboeken. Ons huidige aanbod aan uitgaven omvat onder meer:

ZORG Magazine, het onafhankelijke professionele tijdschrift voor leidinggevenden in de Belgische zorgsector. 6 edities per jaar, oplage: 3000 exemplaren.

Onze krant Actual Care levert 6x per jaar nieuws over ziekenhuizen, ouderenzorg, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en overige zorgorganisaties. De krant verschijnt op 4.500 exemplaren in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel.

Vier keer per jaar verschijnt het vakblad Zorg & Techniek in Vlaanderen en Brussel. Het heeft een specifieke focus op techniek, bouw, infrastructuur en installaties, en is het officiële ledenblad van de vereniging Zorg.tech.

Hospindex is het jaarboek van de ziekenhuizen, dat een volledig overzicht biedt van de Belgische ziekenhuiswereld. ZorgAnders geeft het uit in samenwerking met ziekenhuisdirecties en toeleveranciers.

Carehomesindex is het jaarboek van de Belgische ouderenvoorzieningen, waarin u een overzicht ziet van data zoals algemene contactgegevens, directieleden, juridische vorm, aantal bedden en de dagprijs per afdeling.

[wpdm_login_form]

Cover ZORG Magazine 061
Cover ZORG Magazine Corona
ZORG Magazine 059
ZORG Magazine 058
ZORG Magazine 057
ZORG Magazine 056
Cover ZORG Magazine