Typ om te zoeken

Lessen uit de pandemie: de buurt als zorgverlener rondom het levenseinde

Zorganders juli 15, 2020

Lierse huisartsen gaan structurele samenwerking aan met HeiligHartziekenhuis Lier

Zorganders juli 13, 2020

AZ Sint-Jozef Malle als eerste Belgisch ziekenhuis internationaal erkend als lokaal traumacentrum

Zorganders juli 13, 2020

In februari focust ZORG Magazine op Marketing en Externe communicatie in de zorg. Dit in de marge van het X-Care congres ‘Durf te Schitteren’.

In het Magazine komen de keynotespeakers van het event aan bod, oa: Nicholas Laitaire (hoofdredacteur VTM NIEUWS), consumentenpsycholoog Herman Konings, Marc Verpoort (HR directeur az groeninge) en Michael Van Buggenhout, hoofdredacteur van dit magazine en ZorgAndersTV.be.

In de rubriek In de kijker focussen we in dit nummer oa op de gevolgen van persoonsvolgende financiering voor centra die zorgen voor mensen met een beperking, de opstart van Zorgbedrijf Meetjesland en specialisatie in de thuiszorg.

Vlaamse senioren zoeken best een woonomgeving die vooruit kijkt en waar op afroep zorg kan geleverd worden. “Comfortwonen” maakt dit waar en SuperHuis wil als projectontwikkelaar graag dit concept uitgewerkt door ‘Digitale woonassistent’ aanbieden aan haar klanten.

Verder in dit nummer:

  • Korte berichten
  • Zorg op Twitter
  • Een nieuwe cultuur in AZ Delta
  • Career Moves
  • Nieuwe ziekenhuisfinanciëring
  • De week van de verpleegkunde

Wilt u het magazine downloaden of heeft u interesse in een bepaald artikel? Log dan nu in of registreer je gratis account.

[wpdm_button_template id=”20290″ style=”green” align=”alignment”]