Typ om te zoeken

VUB-onderzoek: zorgverlening in ziekenhuizen onvoldoende afgestemd op culturele diversiteit

Zorganders juli 18, 2019

Mobiele app helpt bij keuze glucoseverlagende medicatie

Zorganders juli 16, 2019

Uniek in België: koffertje aan bed in nieuw dagziekenhuis

Zorganders juli 12, 2019

In februari focust ZORG Magazine op Marketing en Externe communicatie in de zorg. Dit in de marge van het X-Care congres ‘Durf te Schitteren’.

In het Magazine komen de keynotespeakers van het event aan bod, oa: Nicholas Laitaire (hoofdredacteur VTM NIEUWS), consumentenpsycholoog Herman Konings, Marc Verpoort (HR directeur az groeninge) en Michael Van Buggenhout, hoofdredacteur van dit magazine en ZorgAndersTV.be.

In de rubriek In de kijker focussen we in dit nummer oa op de gevolgen van persoonsvolgende financiering voor centra die zorgen voor mensen met een beperking, de opstart van Zorgbedrijf Meetjesland en specialisatie in de thuiszorg.

Vlaamse senioren zoeken best een woonomgeving die vooruit kijkt en waar op afroep zorg kan geleverd worden. “Comfortwonen” maakt dit waar en SuperHuis wil als projectontwikkelaar graag dit concept uitgewerkt door ‘Digitale woonassistent’ aanbieden aan haar klanten.

Verder in dit nummer:

  • Korte berichten
  • Zorg op Twitter
  • Een nieuwe cultuur in AZ Delta
  • Career Moves
  • Nieuwe ziekenhuisfinanciëring
  • De week van de verpleegkunde

Wilt u het magazine downloaden of heeft u interesse in een bepaald artikel? Log dan nu in of registreer je gratis account.