Typ om te zoeken

Maximaal testen in de woonzorgcentra dringend nodig

Zorganders maart 27, 2020

Betaalbare computers én internet voor kwetsbare gezinnen, OCMW Brugge biedt brede ICT-hulp tijdens coronacrisis

Zorganders maart 26, 2020

Hartverwarmers.be bundelt inspirerende initiatieven voor woonzorgcentra in lockdown

Zorganders maart 26, 2020

In februari focust ZORG Magazine op Marketing en Externe communicatie in de zorg. Dit in de marge van het X-Care congres ‘Durf te Schitteren’.

In het Magazine komen de keynotespeakers van het event aan bod, oa: Nicholas Laitaire (hoofdredacteur VTM NIEUWS), consumentenpsycholoog Herman Konings, Marc Verpoort (HR directeur az groeninge) en Michael Van Buggenhout, hoofdredacteur van dit magazine en ZorgAndersTV.be.

In de rubriek In de kijker focussen we in dit nummer oa op de gevolgen van persoonsvolgende financiering voor centra die zorgen voor mensen met een beperking, de opstart van Zorgbedrijf Meetjesland en specialisatie in de thuiszorg.

Vlaamse senioren zoeken best een woonomgeving die vooruit kijkt en waar op afroep zorg kan geleverd worden. “Comfortwonen” maakt dit waar en SuperHuis wil als projectontwikkelaar graag dit concept uitgewerkt door ‘Digitale woonassistent’ aanbieden aan haar klanten.

Verder in dit nummer:

  • Korte berichten
  • Zorg op Twitter
  • Een nieuwe cultuur in AZ Delta
  • Career Moves
  • Nieuwe ziekenhuisfinanciëring
  • De week van de verpleegkunde

Wilt u het magazine downloaden of heeft u interesse in een bepaald artikel? Log dan nu in of registreer je gratis account.